Give the gift of audiobooks this season with a prepaid gift subscription Shop Gifts
[Swedish] - Bondeoffer

[Swedish] - Bondeoffer

Written by:
Eli Skriner
Narrated by:
Maria Lyckow
A free trial credit cannot be used on this title

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
March 2017
Duration
11 hours 58 minutes
Summary
Natten den 14 september 2014 står valresultatet klart. Stefan Löfven ska bilda regering. Sverigedemokraterna är tredje störta parti och måste nu med alla till buds stående medel hållas utanför makten.

Redan före valet har folkpartisten Celine Åkerstedt och socialdemokraten Jerry Laitinen skickats iväg på en Finlandskryssning för en förhandlingstrevare över blockgränserna. Men någon är dem på spåren och saboterar upplaget.

Samtidigt har Monika Thune på SVT skickats ut till ett nerbrunnet romskt läger. En man avlider av sina skador, men polisen agerar både senfärdigt och oengagerat. Monika beslutar sig för att gräva i händelsen, med ödesdigra följder för två tonårspojkarna.

Bondeoffer är en thriller om den kanske mest dramatiska perioden i modern svensk politik och om hur långt människor är beredda att gå för att behålla makten.

'Borgen', 'House of Cards' och 'Vita huset' är alla populära tv-serier om dramatiken i politiken utomlands. Men vad händer egentligen på de blankpolerade golven i riksdagshuset i Sverige? Vad är det för uppgörelser, dold maktutövning och osynliga hierarkier som aldrig når media och väljarna? Och vem önskar livet ur vem?

Pseudonymen Eli Skriner har mycket god insyn i maktens innersta och har arbetat med politik i nästan hela sitt liv.
1 book added to cart
Subtotal
$13.50
View Cart