[Catalan] - Cròniques del mal d’amor

Written by:
Elena Ferrante
Narrated by:
Neus Sendra

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
February 2022
Duration
14 hours 53 minutes
Summary
'Cròniques del mar d’amor' és el llibre que aplega la trilogia d’Elena Ferrante que ha dut l’autora italiana a l’èxit internacional. El primer dels tres volums, 'L’amor que molesta' és un thriller domèstic que analitza amb crueltat i passió la relació entre una mare i una filla, i com aquesta última intenta transformar els seus turments familiars.
El segon volum, 'Els dies de l’abandonament', és el llibre amb què l’autora va confirmar la seva qualitat literària. Una història que remou l’espectador, que es veu arrossegat amb la protagonista, una dona jove, a un pou sense fons quan ha de fer front a l’abandonament sobtat del seu marit.
I acaba amb 'La filla fosca', una novel·la protagonitzada un cop més per una dona que ens convida a reflexionar sobre la maternitat, els orígens i la llibertat.
Una trilogia molt interessant que permet posar-nos en la pell de dones als quals la vida no sempre els ha somrigut.

Aquest audiollibre està narrat en català
-
Elena Ferrante és el pseudònim d’una autora nascuda a Itàlia, que s’ha mantingut al marge dels cercles literaris i de la qual no coneixem cap detall biogràfic. Després de 'L’amor que molesta', que Mario Martone va portar a la gran pantalla amb èxit, va editar el segon volum de la trilogia, 'Els dies de l’abandonament', i posteriorment el tercer, 'La filla fosca', tots tres publicats en aquesta mateixa col·lecció. El 2011 va escriure la tetralogia que la va convertir en un fenomen literari, formada per 'L’amiga genial', 'Història del nou cognom', 'Una fuig, l’altra es queda' i 'La nena perduda'. Al llibre 'La frantumaglia' (Navona, 2017) explica la seva experiència com a escriptora.
Browse By Category
1 book added to cart
Subtotal
$24.99
View Cart