[Catalan] - Els dies de l’abandonament

Written by:
Elena Ferrante
Narrated by:
Neus Sendra

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
April 2021
Duration
6 hours 6 minutes
Summary
L’Olga és una dona feliç i satisfeta amb la seva vida familiar que es veu empesa a una davallada personal a la seva part més fosca i devastadora després que el seu marit l’abandoni de manera sobtada i la deixa amb les dues filles petites de la parella i el gos. Atrapada a les quatre parets del seu pis de Torí haurà de fer front als fantasmes de la seva infantesa i a la potencial pèrdua de la seva identitat pròpia.
Una història que talla la respiració i que s’ha acabat convertint en un èxit mundial. 'Els dies de l’abandonament', publicat originalment el 2007, confirma el domini de la seva enigmàtica autora per captivar el lector i arrossegar-lo amb ella història endins, fins a les profunditats més fosques i doloroses del món femení.

Aquest audiollibre està narrat en català
-
Elena Ferrante és el pseudònim d’una autora nascuda a Itàlia, que s’ha mantingut al marge dels cercles literaris i de la qual no coneixem cap detall biogràfic. Després de 'L’amor que molesta', que Mario Martone va portar a la gran pantalla amb èxit, va editar el segon volum de la trilogia, 'Els dies de l’abandonament', i posteriorment el tercer, 'La filla fosca', tots tres publicats en aquesta mateixa col·lecció. El 2011 va escriure la tetralogia que la va convertir en un fenomen literari, formada per 'L’amiga genial', 'Història del nou cognom', 'Una fuig, l’altra es queda' i 'La nena perduda'. Al llibre 'La frantumaglia' (Navona, 2017) explica la seva experiència com a escriptora.
Browse By Category
1 book added to cart
Subtotal
$15.99
View Cart