[Finnish] - En luota sanaasi

[Finnish] - En luota sanaasi

Written by:
Michaela Winglycke
Narrated by:
Krista Putkonen-örn
A free trial credit cannot be used on this title

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
November 2022
Duration
9 hours 30 minutes
Summary
“Helena repäisi loput kukkakimppua suojaavasta valkoisesta paperista. Kuuden valkoisen neilikan näkeminen pyörrytti häntä.”

Idyllisen ruotsalaisen pikkukaupungin Vimmerbyn laitamilta löydetään eräänä leutona kesäyönä ulkopaikkakuntalaisen naisen ruumis. Hänet on murhattu raa’asti, ja poliisitarkastaja William Johnson pääsee ensimmäistä kertaa johtamaan murhatutkintaa. Koska naisella ei ole tuttavia Vimmerbyssä, kaikki epäilykset kohdistuvat ensin hänen aviomieheensä, mutta vähitellen selviää, että kuvioissa oli myös toinen mies.

William ja hänen raskaana oleva vaimonsa Josephine ovat muuttaneet hiljattain Williamin kotikaupunkiin Vimmerbyhyn. Jospehine yrittää totutella ajatukseen vanhemmuudesta ja alkaa kaivella oman, nuorena kuolleen äitinsä menneisyyttä.

En luota sanaasi aloittaa poliisitarkastaja William Johnsonista kertovan uuden rikossarjan, jossa murhatutkimukset, ihmissuhteet ja pikkukaupungin elämä yhdistyvät taitavasti punotuksi kokonaisuudeksi, jota ei malta laskea käsistään. Kirjailija Michaela Winglycke on käyttäytymistieteilijä ja opiskelee lakia Tukholmassa. Hän varttui itse Vimmerbyn pikkukaupungin lähistöllä.
1 book added to cart
Subtotal
$13.50
View Cart