Give the gift of audiobooks this season with a prepaid gift subscription Shop Gifts

[Catalan] - En Thomas i el seus amics – Peixos a dojo!

Written by:
Mattel
Narrated by:
Carles Lladó

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
June 2022
Duration
0 hours 10 minutes
Summary
Cap al vespre, les locomotores descansen al cobert. Però una nit, en James comença a explicar històries de fantasmes. A en Percy li fan molta por, ja que molt sovint ha de treballar de matinada, i tot sembla molt més atemoridor a la foscor. En James se'n burla i, per fer-se el valent, promet davant de tots que, a partir d'aquell moment, ell seria l'encarregat d'anar, de nit, a recollir el peix fresc. Però serà en James tan valent com es pensa?


Acompanya a en Thomas, en Gordon, en James, en Cranky, en Dièsel, en Dexter, en Henry i la resta de trens de l'illa de Sodor a trepidants aventures! Vine a buscar el tresor, participa en missions de rescat, resol misteris fantasmagòrics i assisteix a la coronació del rei de Sodor, junt amb totes les locomotores. Xucuxú, xucuxú! Viatgers, al tren!
En Thomas i els seus amics™ és una sèrie creada per Britt Allcroft, basada en una col·lecció de llibres infantils anomenada «The Railway Series», escrita per W. Audry. Des de l'any 1984, milers de nens i nenes de tot el món han gaudit de les històries del tren blau i les seves aventures per l'illa de Sodor. La sèrie és molt estimada per nens, nenes i adults i la petita locomotora s'ha guanyat un lloc a habitacions, estanteries i al cor dels seus espectadors. Pots gaudir de les aventures de Thomas y sus amigos en Netflix i Youtube, i ara també en format audiollibre i en llibre electrònic.

Thomas the Tank Engine & Friends™
CREAT PER BRITT ALLCROFT
Basat en The Railway Series de The Reverend W Awdry.
© 2021 Gullane (Thomas) Limited. Thomas the Tank Engine & Friends y Thomas & Friends
son marcas registradas de Gullane (Thomas) Limited.
Thomas the Tank Engine & Friends y Design son Reg. U.S. Pat y TM. Off.
© 2021 HIT Entertainment Limited.
1 book added to cart
Subtotal
$1.99
View Cart