Give the gift of audiobooks this season with a prepaid gift subscription Shop Gifts

[Catalan] - En Thomas i els seus amics – El viatge més enllà de Sodor

Written by:
Mattel
Narrated by:
Carles Lladó

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
May 2022
Duration
0 hours 12 minutes
Summary
Després de l'accident d'en Henry amb un tren de mercaderies, quan anava en direcció al continent, en Sir Topham Hatt ha de buscar un substitut per portar els vagons fins al dipòsit. Quan li dóna la feina a en James, en Thomas s'enfada. Per què no l'ha seleccionat a ell? Desitjava tant ser el tren escollit que decideix transportar els vagons abans que pugui fer-ho en James. Només ha de solucionar un petit problema: no sap com arribar al seu destí. Aconseguirà arribar al dipòsit de mercaderies? Què diran en James i en Sir Topham Hatt quan descobreixin el que ha fet?


Acompanya a en Thomas, en Gordon, en James, en Cranky, en Dièsel, en Dexter, en Henry i la resta de trens de l'illa de Sodor a trepidants aventures! Vine a buscar el tresor, participa en missions de rescat, resol misteris fantasmagòrics i assisteix a la coronació del rei de Sodor, junt amb totes les locomotores. Xucuxú, xucuxú! Viatgers, al tren!
Thomas & Friends™ was created by Britt Allcroft, based on the 'The Railway Series' by the Reverend W Awdry. Stories about the little blue engine and his adventures on the island of Sodor have been known and loved by children around the world since 1984. Thomas & Friends has a special place in the hearts of many and has been a fixture of children’s bedrooms, railways and bookshelves for many years. You can find Thomas & Friends on Netflix and YouTube – and now also as e-books and audiobooks.

Thomas the Tank Engine & Friends™
CREAT PER BRITT ALLCROFT
Basat en The Railway Series de The Reverend W Awdry.
© 2021 Gullane (Thomas) Limited. Thomas the Tank Engine & Friends i Thomas & Friends
son marques registrades de Gullane (Thomas) Limited.
Thomas the Tank Engine & Friends i Design son Reg. U.S. Pat y TM. Off.
© 2021 HIT Entertainment Limited.
1 book added to cart
Subtotal
$1.99
View Cart