Give the gift of audiobooks this season with a prepaid gift subscription Shop Gifts

[Catalan] - En Thomas i els seus amics – La llegenda del tresor perdut de Sodor

Written by:
Mattel
Narrated by:
Carles Lladó

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
May 2022
Duration
0 hours 14 minutes
Summary
A en Sir Topham Hatt no li agrada gens que en Thomas faci carreres a tota velocitat. Com a càstig, l'envia al port d'Arlesburgh a treballar en una nova via en construcció. Allà, en Thomas descobreix una gegantina cova subterrània on hi ha un antic vaixell pirata. Però no és l'únic que coneix l'existència d'aquest vaixell: un misteriós mariner vigila la cova amb el convenciment que, en algun racó del vaixell, s'amaga un tresor. Quin trobarà abans el tresor del vaixell pirata? Puja al tren i descobreix-ho!


Acompanya a en Thomas, en Gordon, en James, en Cranky, en Dièsel, en Dexter, en Henry i la resta de trens de l'illa de Sodor a trepidants aventures! Vine a buscar el tresor, participa en missions de rescat, resol misteris fantasmagòrics i assisteix a la coronació del rei de Sodor, junt amb totes les locomotores. Xucuxú, xucuxú! Viatgers, al tren!
En Thomas i els seus amics™ és una sèrie creada per Britt Allcroft, basada en una col·lecció de llibres infantils anomenada «The Railway Series», escrita per W. Audry. Des de l'any 1984, milers de nens i nenes de tot el món han gaudit de les històries del tren blau i les seves aventures per l'illa de Sodor. La sèrie és molt estimada per nens, nenes i adults i la petita locomotora s'ha guanyat un lloc a habitacions, estanteries i al cor dels seus espectadors. Pots gaudir de les aventures de Thomas y sus amigos en Netflix i Youtube, i ara també en format audiollibre i en llibre electrònic.

Thomas the Tank Engine & Friends™
CREAT PER BRITT ALLCROFT
Basat en The Railway Series de The Reverend W Awdry.
© 2021 Gullane (Thomas) Limited. Thomas the Tank Engine & Friends y Thomas & Friends
son marcas registradas de Gullane (Thomas) Limited.
Thomas the Tank Engine & Friends y Design son Reg. U.S. Pat y TM. Off.
© 2021 HIT Entertainment Limited.
1 book added to cart
Subtotal
$1.99
View Cart