[Finnish] - Käyköön oikeus armosta

[Finnish] - Käyköön oikeus armosta

Written by:
Michaela Winglycke
Narrated by:
Krista Putkonen-örn
A free trial credit cannot be used on this title

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
January 2023
Duration
11 hours 59 minutes
Summary
Keskellä väkijoukkoa tapahtuva murha ravistelee Vimmerbyn pikkukaupunkia

On toukokuu ja Vimmerbyssä järjestetään vuosittainen opiskelijoiden paraati. Källangsparkeniin on kerääntynyt paljon väkeä ja aurinko paistaa kirkkaalta siniseltä taivaalta – tunnelma on parhaimmillaan. Ilonpidon rikkoo kuitenkin äkillinen laukauksen ääni, ja kaikkien kauhuksi joku kaatuu maahan juhlivan ihmisjoukon keskellä. On tapahtunut murha.

Poliisitarkastaja William Johnson johtaa tutkintaa yhdessä kollegoidensa kanssa. Pian käy ilmi, että uhrilla oli menneisyydessään paljon salattavaa ja jopa useita vihollisia. Mutta olisiko joku heistä valmis tappamaan?

Juristina työskentelevä Josephine on juuri saanut päätökseen huoltajuuskiistan, jossa viisivuotiaan Bonnien huoltajuus myönnetään tämän isälle, Josephinen asiakkaalle, josta Bonnien äiti on yrittänyt jo kauan vieraannuttaa lastaan. Bonnien juonitteleva äiti yrittää kuitenkin tehdä kaikkensa, jotta lain päätöstä ei saada käytännössä toteutumaan.

Käyköön oikeus armosta on kolmas osa poliisitarkastaja William Johnsonista kertovassa sarjassa, jossa murhatutkimukset, ihmissuhteet ja pikkukaupungin elämä yhdistyvät taitavasti punotuksi kokonaisuudeksi, jota ei malta laskea käsistään. Kirjailija Michaela Winglycke on käyttäytymistieteilijä ja opiskelee lakia Tukholmassa. Hän varttui itse Vimmerbyn pikkukaupungin lähistöllä.
1 book added to cart
Subtotal
$13.50
View Cart