[Finnish] - Kaikki mikä on oikeaa ja puhdasta

[Finnish] - Kaikki mikä on oikeaa ja puhdasta

Written by:
Michaela Winglycke
Narrated by:
Krista Putkonen-örn
A free trial credit cannot be used on this title

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
December 2022
Duration
11 hours 12 minutes
Summary
Tunnelmallisen joulun varjoissa kytee salaisuus

Vimmerbyssä on jouluaatto, ja kolme perhettä viettää tunnelmallista viikonloppua yhdessä. Ulkopuolelta tarkasteltuna heillä on kaikki mitä toivoa saattaa: rakkautta, ystävyyttä, kaunis koti ja hyvä toimeentulo. Pinnan alla kytee kuitenkin salaisuuksien verkosto. Myöhään jouluaattoyönä yksi seurueen miehistä löydetään raa’asti murhattuna, ja poliisitarkastaja William Johnson on johtamassa tutkintaa. Jäljet johdattavat Johnsonin kollegoineen tutkimaan uskonnollista yhteisöä, johon murhattu mies kuului lapsuudessaan.

Josephinella ja Williamilla riittää ongelmia myös henkilökohtaisessa elämässään. Josephinen perhe kamppailee menneisyyden traumojen kanssa, ja Williamin pikkuveli James on pulassa.

Paksun lumivaipan sataessa mysteeri tihenee ja kysymyksille ei näytä tulevan loppua.

Kaikki mikä on oikeaa ja puhdasta on toinen osa poliisitarkastaja William Johnsonista kertovassa sarjassa, jossa murhatutkimukset, ihmissuhteet ja pikkukaupungin elämä yhdistyvät taitavasti punotuksi kokonaisuudeksi, jota ei malta laskea käsistään. Kirjailija Michaela Winglycke on käyttäytymistieteilijä ja opiskelee lakia Tukholmassa. Hän varttui itse Vimmerbyn pikkukaupungin lähistöllä.
1 book added to cart
Subtotal
$13.50
View Cart