[Swedish] - Spöken

[Swedish] - Spöken

Written by:
Mark Dawson
Narrated by:
Lars Winclair
A free trial credit cannot be used on this title

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
October 2023
Duration
7 hours 42 minutes
Summary
John Milton är ett spöke. Han brukade vara Nummer ett. Det farligaste lönnmördaren i Grupp Femton, gruppen som tog över när diplomati inte längre gav resultat. Nu är Milton Hennes majestäts mest jagade person – en anonym ensamvarg med dödliga förmågor. När han arresteras efter ett slagsmål på krogen i Texas så är den sista han förväntar sig ska hjälpa honom med borgen en glamorös agent från den ryska säkerhetstjänsten. Milton utpressas till att jaga rätt på sin föregångare i gruppen, den förre Nummer ett. Men hon är också ett spöke, och lika farlig som han är. Han är ute på djupt vatten, spelar ut ryssarna mot britterna i ett desperat försök att rädda livet på sin gamla vän. En del spöken ska man låta vara ifred. Men de här två har blivit uppjagade, och konsekvenserna blir ödesdigra …

'Spöken' är fjärde delen i Mark Dawsons bästsäljande serie om John Milton, en lönnmördare som utan större framgång gör vad han kan för att lägga sitt förflutna bakom sig. För att sona blodet på sina händer bestämmer han sig för att hjälpa behövande.

Mark Dawson föddes i engelska Lowestoft. Han arbetade som dj, glassförsäljare, på fabrik och som klubbpromotor innan han utbildade sig till advokat. I tio års tid jobbade han sedan med att först jaga internationella penningtvättare och sedan med att hjälpa celebriteter stämma tidningar för förtal. Idag lever Dawson i Wiltshire med sin fru och sina två barn.
1 book added to cart
Subtotal
$13.50
View Cart