[Dutch; Flemish] - Verhaaltjes voor 3 jaar

[Dutch; Flemish] - Verhaaltjes voor 3 jaar


Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
September 2022
Duration
1 hour 9 minutes
Summary
Verhaaltjes voor 3 jaar, een collectie van de volgende verhaaltjes:

- Het verhaal van Pieter konijn: Het ondeugende konijntje Pieter woont samen met zijn moeder en zusjes in het bos. Hij gaat als enige de tuin van de boze Meneer McGregor in en beleefd een flink avontuur.
- Kleine Bo-Piep: Een kinderverhaaltje uit Amerika wat gaat over een meisje dat haar schaapjes steeds kwijtraakt.
- De Familie eekhoorn: Een sprookje over een hardwerkende eekhoorn familie. Het is belangrijk dat ze genoeg nootjes verzamelen voor de winter maar één van hun kinderen is erg snel afgeleid...
- Het verhaal van de vier kleine kinderen die de wereld rondgingen: Vier kleine kinderen gaan op avontuur met een boot, ze komen bij een eiland gemaakt van chocolade druppels en zien nog veel meer gekke dingen!
- De Drie Beren: Er wonen drie beren samen in een huisje in het bos. Op een dag besluiten ze een wandeling te maken maar als ze terug komen heeft er iemand aan hun spullen gezeten....
- Het lelijke eendje: Een sprookje van Hans Christian Andersen over pesten.
- Maya de Bij leert vliegen: Het is bij haar geboorte meteen duidelijk. Maya is een nieuwsgierige, eigenwijze en blije bij. Wanneer ze leert vliegen gaat ze meteen in haar eentje op pad.
- Bart de Beer in winterslaap: Het is de laatste dag voordat de winterslaap van Bart de Beer begint. Hij maakt nog één laatste ronde door het bos om zijn vriendjes gedag te zeggen.
- De Kleine Rode Hen: De kleine, rode hen werkt de hele zomer hard om haar kuikentjes te voeren en al het zware werk op de boerderij te doen. Wanneer het tijd is om te genieten van haar oogst, zijn de andere dieren er als de kippen bij. Maar nu kiest de hen ervoor om alles zelf op te eten.
- De bloemen van kleine Ida: De bloemen van Ida zijn verwelkt. Ze is verdrietig maar dan vertelt haar neef dat haar bloemen 's avonds feest vieren en daarom nu moe zijn.
1 book added to cart
Subtotal
$9.99
View Cart